Piaţa de artă

Published on septembrie 28th, 2014 | by Marius

0

Eleganţă, expresivitate, aplicaţie – o nouă licitație GOLDART

LICITAȚIA

Eleganţă, expresivitate, aplicaţie

 a

Luni, 29 septembrie 2014, ora 19:00

Galeria GOLDART Ghildush

Licitaţia 130 a Casei GOLDART Ghildush propune iubitorilor de frumos, în data de 29 septembrie, o nouă sesiune compusă deopotrivă din obiecte de artă ambientală și artă vizuală.

Vase decorative,  provenite din ateliere europene și orientale de marcă, realizate în tehnici sofisticate, dar și piese utilitare – de la obiecte de toaletă la accesorii vestimentare și piese pentru servit masa – pot satisface exigențele oricărui cumpărător.

Selecția de pictură și grafică contemporană a urmărit nu doar notorietatea autorilor, ci şi eleganța formelor din opera acestora. Dintre ele distingem pregnanța unor personaje create de: Iacob Lazăr, Sorin Ilfoveanu, Radu Dărângă, Valeriu Deaca, Ion Iancuț și Gabriela Christu, dar și rafinamentul unor naturi statice semnate de Dinu Pacea, Silviu Oravițan și Alma Redlinger.

De la Constantin Popovici, Florin Niculiu, Corneliu Baba și Vasile Grigore la Rudolf Schweitzer-Cumpăna, Margareta Sterian, Ion Irimescu și Theodor Pallady, lucrările de grafică ale acestora atrag prin măiestria mijloacelor de expresie aplicate.

Tags: ,


About the Author



Back to Top ↑