Reportaj

Published on septembrie 27th, 2015 | by Marius

0

Fapte de pictură în Deltă

Următoarele persoane au fost depistate pe raza comunei Crișan din Deltă, unde au comis fapte de pictură: Bălănescu Ecaterina, cu domiciliul stabil în comuna București, Broască Aurelian, venit de la Constanța special pentru asta, Ghergu Florin și Manole Alina, amândoi din București, pictorița fiind însoțită de soțul său, designerul arhitect Manole Gabriel, deasemenea Podoleanu Adrian Ioan, zis Podi și Presecan Claudiu aka Prescot, veniți de la Cluj.

Grupul artistic își avea sediul la pensiunea Doi căpitani, unde se pare că s-a mai întâmplat, în mai trecut, o întâlnire de pictură.

Cei enumerați au fost surprinși în permanență cu ustensile de pictat dar și cu produse finale cum ar fi uleiuri, picturi în acryl, un număr însemnat de acuarele și schițe diverse, cu urme de tempera, creion, cărbune sau pastel.

Capul bunătăților artistice petrecute la pensiunea Doi capitani pare a fi Tița Marius, curator și selecționer, care s-a bucurat de complicitatea totală și esențială a celor doi căpitani, Denisa și Răzvan Mocanu.

De asemenea, am fost informați că se pune la cale o expoziție, la București, cu pictura întâlnirilor din Deltă precum și continuarea minunatei idei.

109

Ecaterina „Cati” Bălănescu

43

Alina Manole

65

Adrian „Podi” Podoleanu

87

Claudiu „Prescot” Presecan

1211

Florin „The Snake” Ghergu

21

Aurelian Broască

Tags: , , , , , , , , , ,


About the Author



Back to Top ↑