Infoagenda

Published on September 9th, 2018 | by Marius

0

Mihai Bara, The Grand Prix,,ro,of the Society of Artists and Poets in France,,ro 2018 al Societății Artiștilor și Poeților din Franța

Romanian painter Mihai Bara,,ro,Bar,,ro,who has been living in Andorra for over two decades,,ro,received the Grand Prix on,,ro (Bâră), care trăiește de mai bine de două decenii în Andorra, a primit Marele Premiu pe 2018 al Societății Poeților și Artiștilor din Franța (SAPF).

Decernarea Marelui Premiu a avut loc în cadrul celui de al 60-lea Congres Internațional al Poeților și Artiștilor, aniversar, conducted during 7-9 September 2018, la Morbihan-Auray, în Franța. At the same time, a avut loc și Salonul Artelor și Poeziei, organizat de SAPF.

Născut la Brașov, Mihai Bâră este un campion de ski, fiul campionului de ski Mihai Bâră. Pictura i-a fost mereu alături și de mai bine de un sfert de secol, de când s-a stabilit în Principatul Andorra, îmbină arta și sportul cu multă pasiune și cu rezultate remarcabile. Pictura sa se găsește pe simeze redutabile din Vestul Europei iar în 2017 a revenit cu o impresionantă expoziție în Brașovul său natal.

Pictura este o a doua natură pentru mine. Devine natural să trăiesc, să absorb și să filtrez vibrațiile existenței și ulterior să le folosesc pentru a recrea o lume diferită în timp ce pictez în acord cu ideile, sensibilitatea, dorințele, îndoielile mele.

Mihai Bara

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑