Infoagenda

Published on iulie 5th, 2014 | by

0

Premiile “pArte de Arte” – Fundația Culturală Criterion

Fundația Culturală Criterion a acordat premiile “pArte de Arte” celor mai talentați artiști masteranzi ai Universității Naționale de Arte:

Petronella Berlea, Andreea-Loredana Butincu si Mirela Iordache.

Fundatia criterion 2

Prin proiectul pArte de ArteFundația Culturală Criterion – vrea sa dea o șansă tinerilor artiști astfel încât aceștia să nu se irosească doar pentru că nu au materiale suficiente sau doar pentru că nu au mijloacele prin care să fie văzuți. Premiile “pArte de Arte” urmărește descoperirea și sprijinirea celor mai talentați absolvenți ai Universității Naționale de Arte.

În cadrul celei de-a doua ediții a premiilor ”pArte de Arte”, Fundația Culturală Criterion a premiat cu materiale de lucru specifice picturii pe cei mai talentați trei pictori masteranzi ai Universității Naționale de Arte, Departamentul de pictură.

Fundatia criterion 4    Fundatia criterion 3

Acordarea premiilor a avut loc în data de 02.07.2014, în cadrul expoziției de încheiere a anului universitar 2013-2014 organizată la Caminul Artei.

Materialele de lucru au fost asigurate de sponsorul principal al evenimentului “Pictor Shop arts and crafts materials”, precum și de Colorit.ro, magazinul cu zâmbete colorate și Profi Art & Hobby Center.

Tags: , , , , , ,


About the Author



Back to Top ↑