Infoagenda

Published on martie 29th, 2017 | by Marius

0

SALONUL NAŢIONAL DE ARTĂ PLASTICĂ “ATITUDINI CONTEMPORANE” EDIȚIA A X-A, ETAPA A III-A, 2017

afis.marit

INVITATIE
SALONUL NAŢIONAL DE ARTĂ PLASTICĂ “ATITUDINI CONTEMPORANE”
EDITIA A X-A, ETAPA A III-A, 2017
 

MUZEUL JUDEȚEAN “AURELIAN SACERDOȚEANU” VÂLCEA

MUZEUL DE ISTORIE RÂMNICU VÂLCEA

ASOCIATIA “SCULPTOR MARINAR LAURENTIU MACARIE”
TRUICART EVENTS
11 – 26 APRILIE 2017
 
Dan Tudor Truică, curator general, în colaborare cu Muzeul Județean “Aurelian Sacerdoțeanu” Vâlcea, Muzeul de Istorie Râmnicu Vâlcea,  Asociația “Sculptor marinar Laurentiu Macarie” și TRUICART Events, au placerea să vă invite să participați la SALONUL NATIONAL DE ARTA PLASTICA “ATITUDINI CONTEMPORANE”, ediția a X-a, etapa a III-a, 2017.
Salonul Național de Artă Plastică “Atitudini Contemporane”, a reprezentat din 2008 până în 2017, pentru manifestările de artă contemporană românească un eveniment cu totul special atât prin format cât și prin diversitatea lucrarilor prezentate pe simeze. Ajuns la cea de a X-a editie, evenimentul a fost prezentat in 57 de orase si in 111 spatii expozitionale.
 
CONDITII DE PARTICIPARE
 
Salonul este deschis membrilor UAP din Romania, studenţilor (ultimul an), masterat, doctorat, asolvenţilor Universităţilor de Artă din Romania, cât şi artiștilor neafiliați, care pot particpa cu cel mult două lucrări.
ETAPA I PRELIMINARA – fiecare artist plastic care doreste sa participe trebuie sa trimita 5 – 6 imagini ale lucrarilor, cu specificatia “pentru Salon VALCEA”, pe adresa de e-mail: tudorro7000@yahoo.com, lucrari pe care le are in posesie sau pe care le poate trimite in perioada de primiri a lucrarilor, in cazul in care acestea au fost acceptate de juriu, PANA PE 3 APRILIE 2017. Imaginile lucrarilor vor fi insotite de nume autor, titlu lucrare, tehnica si anul realizarii.  Rezultatele jurizarii vor fi comunicate pe 4 APRILIE 2017.
ETAPA a II-a – lucrarile acceptate se vor preda pe 8 APRILIE 2017, INTRE ORELE 15.00 – 19.00 sau trimise prin curierat, exclus prin posta, in perioada 5 – 6 APRILIE 2017 la adresa str. Doamnei nr. 5, etj. 3, at. 12, sect. 3 , Bucuresti.
1.    PICTURA – sunt acceptate 1-2 lucrari cu latura mare de minim 40 cm si maxim 100 cm, încadrate şi cu sistem de prindere.
2.    GRAFICA – sunt acceptate 1-2 lucrări cu latura mare de minim 40 cm si maxim 100 cm, încadrate şi cu sistem de prindere.
3.    SCULPTURA – 1-2 lucrari, material finit, dimensiune maxima 70x70x70 cm.
4.    TAPISERIE – sunt acceptate 1-2 lucrări cu latura mare de minim 70 cm si maxim 120 cm, cu sistem de prindere.
Lucrarile vor conţine pe verso datele personale: nume, prenume, titlul lucrării, dimensiune, material, tehnică, anul realizării, adresa, număr de telefon şi e-mail.  Fisele de participare vor fi trimise prin e-mail.
Taxa de participare pentru expozitie este de 80 RON.
Orice lucrare care nu corespunde conditiilor de participare va fi respinsa si expediata cu plata la destinatar prin curier.
Lipsa unui ambalaj corespunzator conduce deasemenea la respingerea lucrarilor.
Comitetul curatorial va verifica la primire starea lucrarilor iar daca acestea sunt afectate din cauza transportului le va returna.
Comitetul curatorial va preda lucrarile, pe baza unui proces verbal de predare – primire, fiecarei galeri gazda. In perioada de desfasurare a expozitiilor galeriile gazda sunt responsabile de integritatea lucrarilor.
Returnarea lucrarilor se face in termen de 5 zile de la finalizarea expozitiilor cu plata la destinatar prin Fan Courier. Participanti din Bucuresti vor ridica lucrarile in primele 5 zile de la finalizarea ultimei expozitii. Dupa aceasta data comitetul curatorial nu mai este responsabil pentru lucrari. 
Fiecare lucrare va fi returnata in ambalajul expeditorului, eventualele deteriorari datorate returului neintrand in responsabilitatea comitetului curatorial.
Fiecare particpant va primi o diploma de participare si un afis A4.
 
Comitet de organizare
Dan Tudor Truică – președintele comitetului curatorial:        
·        e-mail : tudorro7000@yahoo.com  
·        telefon: 0766.790.094, 0729.641.197
·        un eveniment prezentat pe
Ioana Enescu – PR
·           e-mail: penthesilea7000@yahoo.com

·          telefon: 0766.790.095

 

Partener media:

LOGO artinfonews 1

 

Tags: , , , , ,


About the Author



Back to Top ↑