Infoagenda

Published on februarie 5th, 2016 | by Marius

0

Trei prestigioase expuneri pentru pictura lui Emil Ciocoiu

În primăvara acestui an vom avea ocazia să participăm, în Germania, Italia și România, la trei mari evenimente consacrate picturii lui Emil Ciocoiu.

1. În timpul concertelor cu opera “Patria mea” de Bedrich Smetana, ce vor fi susținute în 20 și 21 martie, la renumita sală EUROGRESS din Aachen, de Orchestra Simfonică din localitate, vor fi proiectate imagini cu cele 6 picturi de mari dimensiuni realizate special pentru acest eveniment de pictorul Emil Ciocoiu. De altfel, picturile vor fi prezentate, în foaierul sălii EUROGRESS, într-o expoziție specială dedicată acestui eveniment complex ce împletește muzica și pictura.

2.pt Aachen.mic    6.mic

2. Pe 2 aprilie se va deschide, la Muzeul Michelangiolesco din Caprese-Arezzo, o mare expoziție cu picturile lui Emil Ciocoiu. Este a doua expoziție personală pe care pictorul o deschide în acest spațiu prestigios.

Trilogia della rivelazione

3. Pictorul Emil Ciocoiu revine cu o mare expoziție în România, prima după marea expoziție de la Teatrul Național București, din 2013. De această dată, pictura sa va fi expusă la Muzeul Național Cotroceni. Vernisajul expoziției Om-Natură-Univers va avea loc pe 21 aprilie. Cu această ocazie va fi lansat un nou album cu pictura lui Emil Ciocoiu.

1.1.DSC_0368.1.Strada in Bucuresti  8.pt Italia.mic

Vă invităm să va bucurați de arta creată de

pictorul Emil Ciocoiu!

www.ciocoiu.eu

Tags: , , , ,


About the Author



Back to Top ↑