Infoagenda

Published on decembrie 11th, 2020 | by Marius

0

ART4ALL, cu Daniela Voicilă Drăgulescu

Cu bucurie am observat, în ultimul timp, apariția unor canale video de informație plastică, sub sigla ART4ALL. Inițiativa aparține Danielei Voicilă Drăgulescu, artist vizual și pictor scenograf de film și teatru, care ne explică despre ce este vorba.

Lumea mea, așa cum o știam de o viață – teatrul, filmul și expozițiile- a încetat brusc să mai existe, intrând într-un prelungit și parcă interminabil  stand by, din cauza acestei pandemii. Refuzând starea vegetativă, am fost nevoită să mă reinventez.

Pentru că mi-era dor de artele plastice, am început să imaginez și, mai apoi, să realizez mici tutoriale despre expozițiile mele aflate în carantină la Teatrul Național, Brăila și Madrid.  Pentru că mi-era dor de lumea imaginii cinematografice, m-am înarmat cu rețetele mele de pictură, apoi am început să învăț să le filtrez și mixez  prin producerea unor filmulețe video, încercând să dezmorțesc cumva inerția oamenilor claustrați în spații mai mult sau mai puțin închise. M-am gândit să înlesnesc acelora mulți-puțini, care, asemenea mie, duc dorul simezelor și peisajelor visate de artiști de tot felul, contactul cu căldura unor  spații frumoase, unde se pot deconecta, unde imaginația poate hoinări nestingherită și unde pot interacționa cu alți oameni făuritori de bine și frumos.

Astfel am început călătoria mea prin sălașuri de cultură și nu numai , m-am străduit să dezvolt o comunitate umană dornică să împărtășească lumini spirituale asemenea, un fel de tărâm al artelor unde artiști de tot felul să se poată exprima în continuare, să își destăinuiască și devoaleze unii altora taina- comori din sufletele lor și să transmită mai departe lumii gândurile, părerile și inițiativele lor creative. Un spațiul de expunere  și reflecție asupra ideilor lor creatoare și de ce nu, chiar critice. Pe drumul acesta spre zări călătoare mi s-a alăturat Mircea Corcodel, coleg de breaslă, acuarelist, arhitect și prieten de aproape o viață. În călătoria mea am poposit într-o oază de comori și unelte artistice, numită sugestiv Magazinul Artiștilor, care, cu gentilețea și generozitatea simplă a  slujitorilor frumosului, își propune să fie un important partener de drum și visări.

Astfel a luat naștere ART4ALL unde arta este împărtășită pe înțelesul tuturor.

Este un spațiu de reflexie, relaxare și inspirație, descoperire și petrecere eficientă și creativă a timpului liber, unde în curând vom avea și demonstrații de pictură, hand made și mixed media art.

Arta este unul dintre cele mai vechi și eficiente moduri de a ne relaxa și educa mintea, de a cunoaște și descoperi lumi vrăjite, de a ne dezvolta creativitatea, abilitățile și gustul pentru frumos!

Dacă vreți să descoperiți locuri fermecate și oameni cu lumini asemenea, realizăm tutorialele  despre cum visăm și, uneori, chiar reușim să ne transpunem visele  în producții artistice. Vă așteptăm alături de noi  în ECHIPA ART4ALL atât pe Youtube cât și pe social media.

Youtube: (click pe imagine)

Facebook: (click pe imagine)

Cei care doresc să sprijine activitatea noastră pot deveni PATRON ART4ALL donând o sumă de bani și, în schimb, în funcție de nivelul de PATRON ales, oferim cadouri, reclamă pe canalele noastre, diverse facilități, surprize lunare și trimestriale. Desigur, vă puteți răzgândi și puteți anula oricând.

În calitate de fan, contribuția dumneavoastră ne ajută să continuăm visul nostru!

Vă vom anunța în toate materialele noastre atât scrise cât și filmate, în funcție de nivelul pe care îl alegeți. Poate include chiar invitarea dumneavoastră în cadrul unui eveniment ART4ALL.

Credem ca introducerea artei și creativității de calitate unui public mai larg, de la sălile de clasă școlare la oamenii de acasă, este esențială pentru păstrarea sănătății spirituale și a bunăstării.

DEVENIȚI PATRON ART4ALL!

(click pe imagine)


About the Author



Back to Top ↑