Eveniment

Published on martie 17th, 2021 | by Marius

0

Frumusețe la feminin, cu Alina Manole și arta sa

FRUMUSEȚE LA FEMININ

expoziție personală

ALINA MANOLE

SINGER România

str. Halelor nr 7, București, Sector 3

singer-shop.eu

Program de vizitare: de luni, până vineri, de la 9 la 17, în perioada 8 martie – 28 mai 2021

“Primăvara, sărbătorim renașterea și creația, sărbătorim femeia. Primăvara simțim cum se petrec minunile vieții, magia culorilor și preaplinul de lumina solară.
Am putea spune că vorbim despre pictură, cu aceste cuvinte, și, în mod special, mă gândesc la Alina Manole. Este o plasticiană tânără, care reinterpretează și reconstruiește, ca într-o continua renaștere,
minunile pe care le descoperă în viața sa.
Așa cum, primăvara, descoperim fiecare grăunte de sensibilă realitate, Alina Manole ne relevă frumusețea din fiecare strop de lumina și sevă. Cu talent dar și cu experiența unei munci dedicate, ea așterne pe pânză sau pe hârtie toate aceste mecanisme sensibile ale realității picturale.
Este creație pură, intensă, delicată și puternică, în același timp, ca o primăvară cu plutire de sânziană ce ne face să descoperim, mereu și mereu, frumusețea fără de care viața oamenilor măcar nu ar exista.
Alăturate într-un cadru generos, pictura și grafica realizate de Alina Manole conturează cu maximă claritate o creație plastică impusă deja atenției publicului. Dintr-un prea plin de sensibilitate și dăruire se
desfășoară simeza care pune în valoare creația sa, într-un spectacol de culoare și lumină ce caracterizează pictura adevărată, cea căreia artiștii își dăruiesc întreaga viață și fiecare primăvară.

Marius Tița

Tags: , ,


About the Author



Back to Top ↑