Piaţa de artă

Published on mai 4th, 2018 | by Marius

0

Licitație de solidaritate la Elite Art Gallery

ÎMPREUNĂ: LICITAȚIE DE SOLIDARITATE

Elite Art Gallery vă propune în perioada 7 – 12 Mai 2018 expoziția ÎMPREUNĂ ADUNAȚI care reunește într-un gest de solidaritate umană și profesională un număr de peste treizeci de artiști contemporani.
EXPOZIȚIE: 7  – 12 Mai 2018

LICITAȚIE: 11 mai 2018, ora 19

Avem plăcerea de a vă invita să vizitați expoziția și să participați la prima licitație organizată de galeria noastră cu scopul de a ajuta un artist aflat în dificultate.

Acoperind o paletă largă a artei contemporane, licitația prezintă lucrări care provin din atelierele artiștilor, respectiv lucrări ale câtorva artiști recent dispăruți.

Licitația Elite Art Gallery reunește un număr de aproximativ optzeci de lucrări cu prețuri de pornire cuprinse între 150 și 2.000 de euro.

Veţi întâlni în expoziție lucrări de Horea Paştina, Mihai Sârbulescu, Constantin Flondor și Paul Gherasim. De asemenea, veţi avea bucuria de a vă întâlni cu lucrări ale lui Ervant Nicogosian, Constantin Blendea, Miron Duca, Nistor Coita, Ion Lazăr, Vasile Varga, Aureliu Răzvan Ionescu, precum şi de a descoperi lucrări inedite realizate în ultimii ani de Corneliu Brudașcu, Gheorghe Anghel, Silvia Radu, Sorin Ilfoveanu, Ioan Iacob, Viorel Mărginean, Ovidiu Paștina, Florin Ciubotaru, Gheorghe Ilea, Radu Șerban, Alexandru Antonescu, Ilie Boca, Nicolae Mirodoni, Olga Morărescu Mărginean, Arina Ailincăi sau lucrările optzeciștilor Florica Prevenda, Cosmin Paulescu (Cozo),Vasile Tolan și ale mai tinerilor Cristian Dițoiu, Ion Anghel, Marian Dobre, Alexandru Rădvan, George Mircea.

În licitație se regăsesc și lucrări ale sculptorilor Alexandru Păsat, Victoria Zidaru, Mircea Roman, Virgil Scripcaru.

Lucrările din licitație pot fi văzute în expoziție și consultate în catalogul care va fi accesibil la Elite Art Gallery în zilele de vizitare a expoziției.

Licitația va avea loc în data de 11 mai, ora 19.

la

Elite Art Gallery

Piața Națiunile Unite nr. 3-5, București

Pentru mai multe informaţii, contactaţi-ne la:
+40 31 103 17 03 
+4 0748 100 280 /270
eliteartgalerie@eliteart.org

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑