Infoagenda

Published on iunie 24th, 2021 | by Marius

0

Light và màu sắc, afirmă Sergiu Moise, din nou la U Art Gallery

Light và màu sắc

Pictură

Sergiu Moise

U Art Gallery, Bd Iancu de Hunedoara 8, etaj 7

Vernisaj: luni, 28 iunie 2021, ora 18.

A venit acasă, în România, după 11 ani de stat acasă, în Vietnam. Vorba vine că a stat, de fapt a făcut facultatea de artă, pentru care alesese Vietnamul, a studiat și a pictat, a expus și a trăit într-un mediu interesant, poate și provocator, dar cu siguranță din ce în ce mai apropiat.

Și-a propus să ne arate arta sa, pe simeze, a și făcut-o, uimindu-ne și bucurându-ne, apoi a venit pandemia și izolarea. Care nu au trecut nici acum dar, din când în când, ne dă dreptul la lumină, la culoare, la artă. Nu a stat, a contemplat și a pictat. Acum este momentul în care pictori dedicați precum Sergiu Moise ne cheamă la vernisaj. A fost un astfel de moment, din nou, la U Art Gallery, luni, 28 iunie, la același etaj 7, de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara  nr. 8.

Criticul Marius Tița și pictorul Sergiu Moise, în 2019, la prima lor expoziție

La vernisaj, fotoreportaj de Vlad Iulian Fodor

Marius Tița, Sergiu Moise, Cristiana Călinescu Fodor, Onița Mureșan, Ammar Alnahhas, Nicu Dumitrescu, Vlad Fodor, Ralița Moise, Cristea Moise, Ligia Ciornei, Marian Cuzdrioreanu, Bianca Ionița, Eugen Iovan și toți participanții la vernisaj.

Tags: , ,


About the Author



Back to Top ↑