Infoagenda

Published on noiembrie 2nd, 2017 | by Marius

0

Liviu Acasandrei și Georgiana-Ioana Cruceanu în ”Strigătul artistului”, la Galeria de artă contemporană TOT

   Galeria de artă contemporană TOT, București, anunță deschiderea expoziţiei

”Strigătul artistului”

 a tinerilor artiști

Liviu Acasandrei și Georgiana-Ioana Cruceanu.

  Vernisajul va avea loc marți, 21 noiembrie 2017, ora 19.00,

 la

Galeria de Artă Contemporană “TOT”

Splaiul Unirii nr. 160, București

  Liviu Acasandrei, născut la 3 iulie 1989, în Iaşi, a absolvit Liceul de Artă “Octav Băncilă” din Iași la secția Grafică de șevalet, prof. Radu Carnariu, şi este licenţiat al Universității de Arte și Design Cluj-Napoca, secția Grafică (2013). Masterand al Universității de Arte și Design Cluj-Napoca, secția Grafică pe șevalet, (promoția 2015). În prezent este doctorand al Universității Naționale de Arte, specializarea Arte Vizuale, coordonator prof. univ. dr. Cătălin Bălescu.
 Geogiana-Ioana Cruceanu, născută la 19 Ianuarie 1994, în Piatra-Neamț, a absolvit Liceul de Artă “Victor Brauner” din Piatra-Neamț, secția Pictură, și este licențiată a Universității Naționale de Arte București, secția Pictură, prof. univ. dr. Cătălin Bălescu. În prezent este masterandă a Universității Naționale de Arte Plastice, secția Pictură, coordonator prof. univ. dr. Cătălin Bălescu.
  Subiectul expoziției este o informare asupra demersului artistic al celor doi tineri studenţi în care ne sunt prezentate creaţiile realizate în timpul studiilor universitare dar şi proiectele personale. Strigătul este o modalitate de a motiva şi mai mult tinerii artişti pentru a expune într-o galerie de artă contemporană. Această atenţionare își propune să comunice alături de artişti care au expus în acel spaţiu şi să descopere lucruri interesante și provocatoare.

Tags: , ,


About the AuthorBack to Top ↑