Infoagenda

Published on noiembrie 2nd, 2017 | by Marius

0

Liviu Acasandrei și Georgiana-Ioana Cruceanu în ”Strigătul artistului”, la Galeria de artă contemporană TOT

   Galeria de artă contemporană TOT, București, anunță deschiderea expoziţiei

”Strigătul artistului”

 a tinerilor artiști

Liviu Acasandrei și Georgiana-Ioana Cruceanu.

  Vernisajul va avea loc marți, 21 noiembrie 2017, ora 19.00,

 la

Galeria de Artă Contemporană “TOT”

Splaiul Unirii nr. 160, București

  Liviu Acasandrei, născut la 3 iulie 1989, în Iaşi, a absolvit Liceul de Artă “Octav Băncilă” din Iași la secția Grafică de șevalet, prof. Radu Carnariu, şi este licenţiat al Universității de Arte și Design Cluj-Napoca, secția Grafică (2013). Masterand al Universității de Arte și Design Cluj-Napoca, secția Grafică pe șevalet, (promoția 2015). În prezent este doctorand al Universității Naționale de Arte, specializarea Arte Vizuale, coordonator prof. univ. dr. Cătălin Bălescu.

 Geogiana-Ioana Cruceanu, născută la 19 Ianuarie 1994, în Piatra-Neamț, a absolvit Liceul de Artă “Victor Brauner” din Piatra-Neamț, secția Pictură, și este licențiată a Universității Naționale de Arte București, secția Pictură, prof. univ. dr. Cătălin Bălescu. În prezent este masterandă a Universității Naționale de Arte Plastice, secția Pictură, coordonator prof. univ. dr. Cătălin Bălescu.

  Subiectul expoziției este o informare asupra demersului artistic al celor doi tineri studenţi în care ne sunt prezentate creaţiile realizate în timpul studiilor universitare dar şi proiectele personale. Strigătul este o modalitate de a motiva şi mai mult tinerii artişti pentru a expune într-o galerie de artă contemporană. Această atenţionare își propune să comunice alături de artişti care au expus în acel spaţiu şi să descopere lucruri interesante și provocatoare.

  Expoziţia este deschisă în perioada 21-28 noiembrie 2017 și poate fi vizitată de luni până vineri, în intervalul orar 10-19, și sâmbăta duminica între 10-14.

Tags: , ,


About the AuthorBack to Top ↑