Infoagenda

Published on septembrie 9th, 2018 | by Marius

0

Mihai Bara, Marele Premiu 2018 al Societății Artiștilor și Poeților din Franța

Pictorul român Mihai Bara (Bâră), care trăiește de mai bine de două decenii în Andorra, a primit Marele Premiu pe 2018 al Societății Poeților și Artiștilor din Franța (SAPF).

Decernarea Marelui Premiu a avut loc în cadrul celui de al 60-lea Congres Internațional al Poeților și Artiștilor, aniversar, desfășurat în perioada 7-9 septembrie 2018, la Morbihan-Auray, în Franța. În același timp, a avut loc și Salonul Artelor și Poeziei, organizat de SAPF.

Născut la Brașov, Mihai Bâră este un campion de ski, fiul campionului de ski Mihai Bâră. Pictura i-a fost mereu alături și de mai bine de un sfert de secol, de când s-a stabilit în Principatul Andorra, îmbină arta și sportul cu multă pasiune și cu rezultate remarcabile. Pictura sa se găsește pe simeze redutabile din Vestul Europei iar în 2017 a revenit cu o impresionantă expoziție în Brașovul său natal.

Pictura este o a doua natură pentru mine. Devine natural să trăiesc, să absorb și să filtrez vibrațiile existenței și ulterior să le folosesc pentru a recrea o lume diferită în timp ce pictez în acord cu ideile, sensibilitatea, dorințele, îndoielile mele.

Mihai Bara

Tags: ,


About the Author



Back to Top ↑