Infoagenda

Published on februarie 6th, 2020 | by Marius

0

Mixed Media Mood, la TNB, cu Daniela Voicilă Drăgulescu

Mixed Media Mood

o expoziție de

Daniela Voicilă Drăgulescu

la

Sala Foaier Media

Teatrul Național București

6 – 28 februarie 2020

Vernisajul a avut loc duminică, 9 februarie, și a fost susținut de Adriana Popescu, director de comunicare și relații internaționale al TNB, și de Marius Tița, curatorul expoziției.

Radu Ciobănașu și Pavel Bârsan, de la trupa de teatru de improvizație Improvisneyland au prezentat moment pline de antren.

                                                                                Daniela Voicilă Drăgulescu

pictor, scenograf , designer vestimentar

 

Orice expoziție înseamnă o poveste.

           O poveste începe întotdeauna cu: a fost o dată… În cazul meu a fost o dată… la începuturi,  laviul, tehnică  rapidă de care eu m-am îndrăgostit înainte de a intra la Facultatea de Arte și căreia i-am rămas credincioasă precum dragostei dintâi. A urmat apoi uleiul, tehnică fastă și vastă precum nesfârșirea culorilor din curcubeu. În fine de curând m-am aplecat asupra mixed art media, o tehnică mai nouă (nouă pentru mine, căci altminteri ce mai e nou în artele plastice azi?!), o tehnică interferentă în care cred că îmi pot purta și extinde poveștile pe tărâmuri noi, încă neexplorate de mine.

Trei povești de iubire, trei ipostaze, un arc peste timp și, de ce nu, o nouă minunare reverențioasă în fața privilegiului de a povesti cu penelul istorii mai vechi  sau mai recente, trăite  sau doar  visate.

     

   

   

   

 

                   

Tags: ,


About the Author



Back to Top ↑