Eveniment

Published on martie 8th, 2020 | by Marius

0

Pictorul Rareș Kerekes, la Simpozionul internațional de la Kirklareli, în Turcia

Cunoscutul pictor român din Sighișoara, Rareș Kerekes, a participat la Simpozionul internațional de pictură desfășurat în orașul Kirklareli din partea europeană a Turciei, la începutul lunii martie.

 

La întâlnirea din Turcia au mai luat parte renumiți artiști din Bulgaria, Serbia, Germania, Macedonia de Nord, Ungaria, Grecia, Rusia, Croația, Slovacia și Albania, mulți dintre ei participând și la alte simpozioane internaționale de pictură alături de Rareș Kerekes. ”Am fost onorat ca una din lucrările mele realizate aici să ajungă, în cadrul evenimentului, la guvernatorul (primarul) orașului Kirklareli”, a anunțat pictorul român, la vernisajul expoziției cu lucrările realizate în cadrul evenimentului.

 Rareș Kerekes a participat la mai multe tabere internaționale de pictură, după întâlnirea din Turcia urmând să participe la un simpozion din Bulgaria.  La plecare a ținut să menționeze că organizatorii acestor evenimente internaționale de pictură au creat muzee și galerii de artă contemporană în care vom regăsi și lucrări de Rareș Kerekes.

 

 

 

 

 

   

 

 

  

 

 

  

 

 

Tags: ,


About the Author



Back to Top ↑