Eveniment

Published on martie 19th, 2016 | by Marius

0

Poetica vecinătății, la EASTWARDS PROSPECTUS

                                                                Cristina Tița

Lucrările lui Radenko Milak & Roman Uranjek, găzduite de galeria de artă EASTWARDS PROSPECTUS, ne relevă cu simplitate ceva ce aproape uitasem – cât de poetică poate fi vecinătatea. Completându-se, depărtându-se, întâlnindu-se, povestindu-se între ele, dar și prin ochii privitorilor, fiecare spune o poveste ale cărei limite se amplifică în detalii, creând o atmosferă deschisă percepției diferite, în funcție de un amănunt brusc devenit important.

         Prin Subterranean Walks, Ištvan Išt Huzjan ne conduce într-o călătorie doar aparent familiară. Pornind de la desenul liniilor de metrou din București, cu repere din realitatea cotidiană, urmele singuratice ale pașilor săi sunt mai degrabă o invitație la introspecție, la găsirea drumului propriu, aflat probabil foarte aproape de cel văzut, dar încă necunoscut.

         Dincolo de noutatea numelor, cei trei artiști care expun la EASTWARDS PROSPECTUS ne oferă un punct de vedere personal asupra mersului lumii, făcându-ne părtași ai unei experiențe intelectuale comune.

Radenko Milak & Roman Uranjek – Dates

Ištvan Išt Huzjan – Subterranean Walks

17 martie – 8 mai 2016

EASTWARDS PROSPECTUS

Strada Plantelor nr. 50, Bucureşti 2

1 2

Radenko Milak & Roman Uranjek

7

Cristina Tița

11 14

Andrei Breahnă

  21

Roman Uranjek

28

Ištvan Išt Huzjan – Subterranean Walks

31

34

39

Ištvan Išt Huzjan

42

45

Marius Tița și Ištvan Išt Huzjan

Tags: , , , , , ,


About the AuthorBack to Top ↑