Infoagenda

Published on martie 27th, 2016 | by Marius

0

“SEMIOTIcal” – pictură de Emilia Marinescu

Invitatie Vernisaj Emilia Marinescu

“SEMIOTIcal”

Pictură de EMILIA MARINESCU

29 martie – 6 aprilie 2016

PHOTOTEQUE GALLERY

Hotel JW Marriott. parter

Pictorița Emilia Marinescu lansează o nouă colecție de tablouri cu temă  cabalină, în serie limitată. Expoziția “SEMIOTIcal” aduce în atenția publicului  lucrări de pictură și grafică. Desenele au fost selectate de către Comisia  Națională Unesco pentru a reprezenta România la  Festivalul Internațional de Artă Vera World  Fine Art Festival 2014, primind marele trofeu din partea juriului. Povestea calului are o semnificație aparte. El ne călăuzește în călătoria emoțiilor, a spațiului atemporal. Fiecare tablou în parte reprezintă o confesiune, un nou început. Artista mărturisește că inspirația  o provoacă spre noi căutări  plastice și spre noi experimente.`

Vernisaj: 29 martie ora 19.30

Kulturama Kids

În cadrul amplului program cultural și de susținere a artei românești, Kulturama, se lansează anul acesta și un program destinat celor mici.

Kulturama Kids își propune să stimuleze și să încurajeze creativitatea copiilor, prin ateliere de creație, ateliere de dezvoltare personală prin improvizație, noțiuni de arhitectură, cursuri de pictură, introducere în istoria artei și moștenirea valorilor culturale românești.

Printr-un demers ludic, sprijinit de profesioniști din domeniu, se urmărește descoperirea și îndrumarea tinerelor talente, încurajarea creativității și formarea personalității viitorilor adulți.

Aceste activități vor avea loc la Galeria Phototeque, în cadrul proiectului Kulturama.

invitatie Kulturama Kids

Tags:


About the Author



Back to Top ↑