Infoagenda

Published on noiembrie 30th, 2017 | by Marius

0

Târg de Crăciun și bal caritabil la Palatul Noblesse

Palatul Noblesse-Lifestyle Palace  organizează în perioada 8-10 decembrie 2017 târgul de Crăciun, iar seara de 8 decembrie va fi dedicată balului caritabil Noblesse, fondurile strânse în urma acestui eveniment urmând a fi donate Fundației “Șansă la Viitor”.
Târgul se deschide pe 8 decembrie, la amiază. In aceeași seară, începând cu ora 19, va avea loc balul caritabil Noblesse Christmas Ball, organizat de Asociația Culturală Noblesse.
”Noblesse Christmas Ball este o invitație să celebrăm noblețea gestului de a dărui. Ne propunem ca acest eveniment să adune în jurul său o comunitate care apreciază valori ca generozitatea, noblețea interioară, solidaritatea si sa devina un instrument pentru crearea unui impact social pozitiv.”-Loredana Preda, CEO Noblesse Group.
Vizitatorii sunt invitați să se bucure de o seară plină de momente speciale cu  dansatorii Marian Miuleț & Maria Popa, Daniel Constantin & Irina Ștefănescu, iar violoncelistul Valentin Dimitrie Simion și pianistul Robert Creimerman îi vor încanta cu un moment muzical memorabil.
Fundația pentru Copii “Șansă la Viitor” va contribui la expoziția cu vânzare cu opere ale unor artiști contemporani (IRLO și colegii lui din Noua Ordine Murală). “Este o onoare pentru noi să fim partenerii unui eveniment ce dă tonul bunului gust în capitală. Este o ocazie foarte bună pentru noi să ne prezentăm și să fim alături de vizionari, de oameni care înțeleg că viitorul nostru comun sunt copiii. ” a declarat Tudor Anghel, unul din fondatori. Fundația “Șansă la Viitor” are ca scop ajutorarea copiilor prematuri cu probleme de sănătate. Au renovat un spațiu care va găzdui Clinica IUVOMED și doresc să o doteze treptat prin organizarea de evenimente caritabile sau parteneriate cu alți organizatori de evenimente. Un prim pas va fi dotarea cabinetului de Kinetoterapie – printre cele mai importante specialități pentru recuperarea copiilor născuți cu grave probleme de sănătate.
Fundația are ca membru onorific pe medicul Cătălin Cîrstoveanu – șeful Secției Neonatologie din cadrul Spitalului Marie Curie. Acesta s-a alăturat crezului Fundației și oferă consultanță de specialitate atât medical , cât și pentru strângerea de fonduri.
Pentru mai multe detalii despre Fundația pentru Copii “Șansă la Viitor”, misiunea acesteia și planuri de viitor, ne puteți contacta la pr@sansalaviitor.com sau la telefon 0722.607.568 – Irina Alexe.
Accesul la târg se face exclusiv pe bază de bilet in valoare de 15 lei/persoana, suma incasata fiind deasemenea donata catre Fundația pentru Copii “Șansă la Viitor”. Biletele se pot achizitiona de la intrarea Palatului Noblesse.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorBack to Top ↑