Infoagenda

Published on iunie 9th, 2014 | by Marius

0

Expozitie Liviu Mihai

4

Joi, 12 Iunie, începând cu orele 19.30, vă invităm la “Be abstract” by Liviu Mihai și “Dress Up in Art”, să te bucuri de atmosfera special creată pentu cei care caută să descopere expresivitatea artistică, plăcerea conversației și fericirea timpului petrecut cu cei cu care au ceva în comun!

Ne vedem la Palatul Noblesse, Str. Sfinților, Nr 7, să sărbătorim împreună arta, eleganța și bunul gust!

Seara va fi presarată cu momente speciale și antrenante, de la dans contemporan și muzică de violoncel până la o expoziție de pictură și o prezentare fashion, realizate de artistul Liviu Mihai. „Be abstract” este și o invitație la introspecție și la libertatea în exprimare, o invitație la relaxare și voie bună!
Partenerii evenimentului: Finlandia, The Caterer, Vinarte, Bestevent, Palatul Noblesse – Centru de Arta si Evenimente

Noua colectie Be Abstract este un concept care se bazeaza pe multa culoare si spontaneitate. Este un concept nonfigurativ care foloseste elemente de limbaj pictural in care se integreaza forme plastice de baza,gesturi spontane si contraste cromatice inedite.Toate acesea ajung pe noile creatii vestimentare.Evenimentul uneste laolalta dansul contemporan cu muzica si pictura intr-un limbaj comun si spectaculos.

2

3

1

 

Tags: ,


About the Author



Back to Top ↑