Infoagenda

Published on aprilie 24th, 2018 | by Marius

0

Fusion Arts – May Edition, la Noblesse – Lifestyle Palace

Open Call pentru artiști! Inscrie-te în proiectul Fusion Arts 2018- A place to reCREATE yourself!

 Ești artist și vrei mai multă vizibilitate pentru lucrările tale? Fusion Arts a lansat un Open Call, pentru cei care doresc să își expună lucrările în cadrul evenimentelor propuse prin acest proiect!

In luna mai, Fusion Arts transformă Palatul Noblesse – Lifestyle Palace într-un hot spot al artelor și industriilor creative prin crearea unui mix cultural eterogen, ce reunește lucrări din domenii artistice diferite cu scopul de a promova arta și design-ul românesc.

Artiștii selectionați vor avea ocazia de a-și face cunoscute lucrările în mod gratuit în cadrul evenimentelor

Fusion Arts – May Edition:

18-25 mai, Open Expo – Expoziție deschisă în incinta Palatului Noblesse – Lifestyle Palace

24 mai, Arts after Work- Noaptea albă Studio Insign

25 mai, Urban Graden Party #3

Fusion Arts oferă artiștilor un spațiu neconvențional în care să-și prezinte lucrările și cuprinde totodată evenimente special gândite pentru a le asigura vizibilitatea.

Ediția din mai este eveniment conex al Romanian Design Week și reunește lucrări din domeniul arhitecturii, sculpturii, picturii, design-ului de interior, de produs, alături de concerte live, proiecții, și show-uri live performance.

Esti artist și vrei să îți prezinți lucrările în cadrul expoziției Fusion Arts? Categoriile în care te poți înscrie sunt:

  1. Pictură

  2. Sculptură

  3. Instalații

  4. Design de produs

  5. Live Performance (un mix rafinat și manifestări artistice variate care aduc aproape de public un mesaj pozitiv)

  6. Amazing Art You Haven’t Thought of

Trimite-ne o scurtă descriere împreună cu prezentarea lucrarilor tale (link către portofoliu sau fotografii) la pr@noblesse-group.com, în perioada 13 aprilie- 6 mai 2018.

Aristii selectionati vor avea ocazia de a-si face cunoscute lucrarile in cadrul evenimentului Fusion Arts 2018 ( 18-25 mai 2018) organizat in mod gratuit de catre Asociatia Culturala Noblesse. Expozitia se va incheia cu o petrecere pentru artisti si pentru iubitorii de arta in data de 25 mai- Urban Garden Party #3.

Fusion Arts este un proiect dezvoltat si sustinut de Asociatia Culturala Noblesse. Promoveaza cultura urbana, aducand aproape de public artisti din diferite domenii prin manifestari diverse: expozitii, vernisaje , petreceri urbane, targuri sau festivaluri.

Asociatia Culturala Noblesse este parte a Group-ul Noblesse, ce cuprinde de asemrnea brand-urile Noblesse Interiors- showroom-uri de mobilier si decoratiuni de lux, Noblesse Academy- cursuri de dezvoltare, biroul de design interior si arhitectura Studio Insign si Centru de Arte si Evenimente- Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup este Palatul Noblesse- Lifestyle Palace. Palatul Noblesse este o clădire monument istoric, construită în anul 1881 după planurile celebrului arhitect Alexandru Săvulescu, fiind prima construcție eclectică din centrul istoric al capitalei. Clădirea reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, acoperind 135 de ani de existență reprezentativă. Clădirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumusețea aristocrată a perioadei Berkowitz, la Palatul Pionierilor și Șoimilor Patriei din sectorul 2 din perioadă naționalizării, la perioada postcomunistă și de abandon până în 2012. În anul 2012 intră în posesia Noblesse Group International, deținător a mai multor branduri, care activează în domeniul designului interior și al industriilor culturale. După un proces complex de consolidare, reststaurare a elementelor originale, amenajare interioară și exterioară, clădirea devine ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de cultură, lifestyle și design, un concept unic în Europa.

 

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑