Eveniment

Published on februarie 21st, 2022 | by Marius

0

Nudul în interior, pictură-grafică de Paula Craioveanu

NUDUL IN INTERIOR

pictură-grafică

PAULA CRAIOVEANU

18 februarie – 18 martie 2022

Galeria ORIZONT

Marius Tița

Pictura Paulei Craioveanu vine dintr-o monumentalitate a viziunii arhitecturale, care pune în valoare studiul și observația spațiului interior, cel imediat, direct. În expoziția sa de la Galeria Orizont, un spațiu care îi permite să desfășoare acest discurs, în plină lumină, percepem profund tocmai această punere în atmosferă, cu o siguranță care vine din matricea plastică a artistei.

Expoziția Paulei Craioveanu este o alegorie unitară, care nu abstractizează mesajul ci îl transmite cu originalitate și forță. Punerea în corelație a două zone plastice intense, nudul și decorul interior, generează un impact impresionant, care individualizează discursul plastic al artistei dar și expoziția programatic intitulată ”Nud în interior”.

Este o ocazie specială să descoperim speculația grafică, excepțională, pe care Paula Craioveanu o expune cu această ocazie. Impactul vizual este dintre cele mai sincere și pozitive. Trecem de momentul descoperirii și ne bucurăm de noua și, oarecum neașteptata, propunere plastică, de o sinceră modernitate.

Tags:


About the Author



Back to Top ↑